Obvestila

Odkrij deželo življenja - delavnice priprave otrok na puberteto  (ločeno fantje, deklice) bodo 27.septembra 2014 v Mostah pri Komendi. Prijave oz. več informacij: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript  Lepo vabljeni!

Prijava

Za pisanje na forum se morate najprej registrirati in nato prijaviti. Registracija je lahko anonimna, lahko uporabite izmišljene podatke.

Ste pozabili geslo?
Osnovna stran arrow Ve? ... Zgodbe, ki jih piše življenje... arrow Nikar se ne jezite
Nikar se ne jezite
18 September 2006
Nikar se ne jezite na take, ki so naredile splav, ker jim je to dejanje - vsaj nekaterim - večkrat pred očmi. Kako vem? Ker sem ena izmed njih! Preživela sem dve težki nosečnosti s krvavitvami, pri prvi nosečnosti sem celo izgubila službo, ker šef ni bi navdušen nad nosečo delavko.

V letu 2004 smo preživljali pasje leto - mož je ostal brez službe, jaz sem po treh letih končno dobila službo, med drugim naj povem še to, da je bil mož zaradi izgube dela tako apatičen, oz. če se malo grše izrazim, postal čisto pasji - nesramen, len, zadirčen,... In v enem takih trenutkov (zame) neprostovoljnega sexa se je spočelo novo življenje. Ko sem to ugotovila, sem si sama pri sebi obljubila, da če bo šlo vse v redu, bom še nekako potrpela, če pa se bodo začele krvavitve, bom premislila o drugi možnosti, ker enostavno nisem imela več poguma se v to podajat, zlasti v takih razmerah, kot so vladale doma. Žal se je zgodilo slednje in v juliju 2004 sem se odločila za dejanje, ki je spremenilo moje življenje.

Časa ne morem obrnit nazaj, žal mi je, ne morem ti povedat kolikokrat, ampak vem, da mi je bila takrat to 'rešitev'. In ko mi kdo reče, kdaj bom deklicam pridružila še bratca, se spomnim... In nimam ne korajže ne volje, da bi se spet podala v to, čeprav so zdaj razmere pri nas super - od zaposlitev do razumevanja - korajže pa nimam zato, ker se bojim, da bom bila za to moje dejanje kaznovana in bo posledice nosil otrok!

Zato, jarem in kazen smo si zadale same, ampak je treba včasih tudi razumet, zakaj smo se za to odločile.

Alja

 
< Nazaj   Naprej >

(C) 2006-2008 Šola za življenje, izdelava Tomyco d.o.o.