Obvestila

Odkrij deželo življenja - delavnice priprave otrok na puberteto  (ločeno fantje, deklice) bodo 27.septembra 2014 v Mostah pri Komendi. Prijave oz. več informacij: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript  Lepo vabljeni!

Prijava

Za pisanje na forum se morate najprej registrirati in nato prijaviti. Registracija je lahko anonimna, lahko uporabite izmišljene podatke.

Ste pozabili geslo?
Osnovna stran arrow Ve? ... Zgodbe, ki jih piše življenje... arrow Bilo mi je 18 let
Bilo mi je 18 let
31 July 2006
Hitro so minili samski dnevi, vendar tega ne obžalujem. Vse skupaj se je pričelo z zamujanjem menstruacije. Ugotovila sem , da sem noseča. V tem stresnem stanju mi je najprej na misel prišel splav, vendar do tega ni prišlo. Bilo mi je 18 let in tako sem se odločila obdržati otroka brez vedenja mojih staršev. Prišel je čas resnice. Starši so bili zelo razočarani in šokirani.

Pod prisilo sem odšla od doma in nisem bila v stiku z njimi 5. mesecev. Po tem času so me le obiskali in sprejeli mojo odločitev. Med tem sem hodila na redne ginekološke preglede in opazovala rast otroka in mojega trebuha.

Končala sem tudi drugi letnik srednje šole in pričela s tretjim. Po prvi konferenci tretjega letnika sem zapustila šolo in šla na porodniški dopust. V tem času sem se pripravljala na porod in na poslanstvo mame. Porod je bil zelo dolg in boleč, trajal je 18 ur. Toda na vse bolečine pozabiš takrat, ko dobiš v roke otroka.

Postati mama je nekaj najlepšega in tega ne moreš opisati. Moja punčka je napolnila 5. mesecev in se z dneva v dan zelo spreminja. Ob njej mi nič ne manjka, ne nočno življenje in ne zabave. Otrok me je spremenil, postala sem bolj odgovorna . Sem srečna mlada mama.

Skupaj z otrokom živim pri fantu in kmalu se bom poročila. Lepo nam je.

Srečna mamica

 
< Nazaj   Naprej >

(C) 2006-2008 Šola za življenje, izdelava Tomyco d.o.o.