Obvestila

Odkrij deželo življenja - delavnice priprave otrok na puberteto  (ločeno fantje, deklice) bodo 27.septembra 2014 v Mostah pri Komendi. Prijave oz. več informacij: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript  Lepo vabljeni!

Prijava

Za pisanje na forum se morate najprej registrirati in nato prijaviti. Registracija je lahko anonimna, lahko uporabite izmišljene podatke.

Ste pozabili geslo?
Osnovna stran arrow More in Najnovejse Novice... arrow ZAPESTNICA "ŽIVLJENJE", KI JE PADLA Z ROKE NA PARKIRIŠČU WALMARTA, JE REŠILA OTROKA PRED SPLAVOM
ZAPESTNICA "ŽIVLJENJE", KI JE PADLA Z ROKE NA PARKIRIŠČU WALMARTA, JE REŠILA OTROKA PRED SPLAVOM
12 September 2012
Rachel se spominja svoje vznemirjenosti, ko si je kupila rdečo zapestnico Bound4Life, na kateri je bila vgravirana le ena beseda: LIFE. Nositi to zapestnico zanjo ni bila le kaprica ali modna zahteva, ampak znamenje, da vsak dan moli za končanje splava. Ko pa je nekega dne zlagala nakupljeno v Walmartu v avtomobil, ji je z roke nerazložljivo zdrsnila zapestnica in pristala na parkirišču, ne da bi sploh vedela, da se je to zgodilo.

"Povsod sem jo iskala – v avtomobilu, spalnici,povsod," je povedala Rachel za LifeSiteNews. "Slednjič sem zaključila, da je verjetno zdrsnila medtem, ko sem spravljala nakupljeno v avtomobil." Upala je, da jo bo našel nekdo, ki jo potrebuje.

Čez nekaj mesecev je Rachel začela delati kot natakarica v bližnji restavraciji "Olive Garden". Nekega dne sta prišli mama in novorojenček in sedli tam, kjer je stregla. Rachel je pozdravila ženo pri mizi. Spominja se, da je bila zelo lepa in približno v srednjih dvajsetih letih.

"Videti je bila nekoliko plašna, vendar se je ob mojem pozdravu nasmehnila." Postregla ji je pijačo in malo pokramljala, kako je njen otročiček lep in tako spokojno spi na svojem sedežu.

Ko sta se pogovarjali, je Rachel na ženini roki ugledala rdečo zapestnico z zelo razločno napisano besedo LIFE. "Imate trak "LIFE"?" si je drznila pripomniti.

Žena se je sprva zmedla, ker je Rachel to omenila, potem pa je razložila. "No, našla sem jo na parkirišču," je odgovorila. Ko je videla, da Rachel njena zapestnica zanima, je omenila, da je to čudna zgodba in se je ne brani povedati. Rachel so bila sama ušesa.

Žena je na dolgo pripovedovala, da je bila pred nekaj meseci vsa obupana, ker je nepričakovano zanosila. Šla je nakupovat, da bi se razbremenila, ker se je ravno dogovorila za splav in jo je bilo tega strah. Do takrat je bilo še dva dni. Ko je šla od avtomobila proti Walmartu, je opazila rdečo zapestnico, ki je ležala na tleh. Pobrala jo je in videla na njej besedo "LIFE". Naglo je stlačila zapestnico v denarnico in šla po nakupih.

"Zaprlo mi je sapo," se spominja Rachel, ko je slišala to neverjetno pripoved. "Edino, kar sem mogla, je bil jok. Ta lepa punčka, ki je sedela v sedežu, je bila njen skoraj splavljeni otrok. Skoraj nisem mogla nehati jokati." Med ihtenjem in smrkanjem je Rachel povedala ženi, kako je pred nekaj meseci izgubila zapestnico "LIFE" prav na tistem parkirišču. "Povedala sem, kaj pravzaprav pomeni zapestnica in beseda LIFE na njej."

Zdaj sta obe jokali in po licih so jima tekle solze veselja in hvaležnosti. Med hlipanjem je ženi uspelo zašepetati Rachel: "Hvala. Ko ne bi izgubili te zapestnice, ne bi imela poleg sebe svojega lepega otročička."

vir: lifesitenews.com>

 
< Nazaj   Naprej >

(C) 2006-2008 Šola za življenje, izdelava Tomyco d.o.o.