Obvestila

Odkrij deželo življenja - delavnice priprave otrok na puberteto  (ločeno fantje, deklice) bodo 27.septembra 2014 v Mostah pri Komendi. Prijave oz. več informacij: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript  Lepo vabljeni!

Prijava

Za pisanje na forum se morate najprej registrirati in nato prijaviti. Registracija je lahko anonimna, lahko uporabite izmišljene podatke.

Ste pozabili geslo?
Osnovna stran arrow More in Najnovejse Novice...
More in Najnovejse Novice...
 

Še ena smrt zaradi kontracepcijskih tablet Yasmin?
05 December 2008
Dvajsetletna Dunja iz Varaždina se je včeraj zrušila v kopalnici v svojem zagrebškem stanovanju in na mestu umrla. Vzrok smrti še ni znan, po poročanju hrvaških medijev pa naj bi bila Dunja povsem zdravo dekle, zato ne izključujejo možnosti smrti zaradi kontracepcijskih tablet Yasmin, ki jih je jemala.

Na Zavodu za sodno medicino in kriminalistiko bodo vzrok smrti iskali z obdukcijo.

Preberite več...
 
Srbski zdravnik, ki je opravil več kot 48 000 splavov je postal borec za življenje
29 November 2008
Srbski zdravnik Stojan Adašević je v svojem življenju opravil več kot 48 tisoč splavov. Danes je najpomembnejši aktivist za življenje v Srbiji. Spreobrnile so ga sanje. O tem poroča španski časnik La Razon, kakor poroča CNA.

26 let je bil najbolj slovit zdravnik za splave v Srbiji, včasih je opravil na dan tudi do 35 splavov.


Preberite več...
 
En sam test za vse bolezni
28 October 2008
Novi univerzalni test britanskih znanstvenikov bo pokazal tako rekoč sleherno znano genetsko bolezen zarodka. Univerzalni test za 1500 funtov (1885 evrov), ki je na voljo že drugo leto, naj bi z oploditvijo v epruveti (IVF) omogočil zdrave otroke staršem, ki se bojijo, da bodo prenesli genetske deformacije na svoje potomce. Testiranje je krajše kakor pri sedanjih testih in je še posebno primerno za pare, pri katerih je večja verjetnost, da bodo na potomce prenesli kakšno genetsko okvaro.
Preberite več...
 
"Pošastni" zakon o zarodkih in kloniranju z veliko večino sprejet v spodnjem domu britanskega parlam
23 October 2008
Britanski borci za življenje so bili nadvse potrti zaradi današnjega glasovanja laburistične vlade glede Zakona o človeški oploditvi in embriologiji. Poslanci so s 355 glasovi za in 129 glasovi proti sprejeli zakon, ki omogoča kloniranje človeških in živalskih zarodkov in njihovo uporabo v poskusih. Združenje za zaščito nerojenih otrok je glasovanje obsodilo, rekoč: »Prihodnji rodovi bi glede tega zakona menili, da bo razvrednotil človeško življenje.« V združenju pravijo, da bodo to vprašanje sprožili pri naslednjih splošnih volitvah.
Preberite več...
 
Več kot 90 % Američanov želi omejitve glede splava
21 October 2008
Nova anketa, ki jo je za Kolumbove viteze med 24. septembrom in 3. oktobrom izvedel Inštitut za javnomnenjske raziskave na Martis College, je pokazala, da skoraj vsi Američani menijo, da bi morala biti pravica do splava omejena. Anketarji so opravili več kot 1700 anket z Američani po vsej državi.
Namen ankete je bil omogočiti primerjave pogledov katoliških volivcev s splošnimi pogledi. Anketa je od anketirancev zahtevala, da označijo, katera izmed šestih izjav je najbližja njihovemu mnenju o pravici do splava.
Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 64 - 72 od 172

(C) 2006-2008 Šola za življenje, izdelava Tomyco d.o.o.