Obvestila

Odkrij deželo življenja - delavnice priprave otrok na puberteto  (ločeno fantje, deklice) bodo 27.septembra 2014 v Mostah pri Komendi. Prijave oz. več informacij: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript  Lepo vabljeni!

Prijava

Za pisanje na forum se morate najprej registrirati in nato prijaviti. Registracija je lahko anonimna, lahko uporabite izmišljene podatke.

Ste pozabili geslo?
Osnovna stran arrow More in Najnovejse Novice...
More in Najnovejse Novice...
 

HOMOSEKSUALNI DIREKTOR UNIVERZE DUKE OBDOLŽEN, DA JE PONUJAL SVOJEGA PETLETNEGA POSVOJENCA
03 July 2009
Javno homoseksualen uradnik univerze Duke je obtožen, da je svojega 5-letnega posvojenega afro-ameriškega sina prek medmrežja izpostavljal spolnim roparjem. Franka Lombarda, 42-letnega namestnika direktorja Centra za zdravstveno politiko (Center for Health Policy) in kliničnega socialnega delavca, so v sredo 24.6.2009 aretirali, potem ko je povabil tajnega policista, da spolno izkoristi enega njegovih dveh sinov, ki ju je posvojil s svojim moškim partnerjem.
Preberite več...
 
V ŠOLAH V ZDRUŽENEM KRALJESTVU SO OTROKE IZKLJUČILI IZ ŠOLE ZARADI „NEPRIMERNEGA SPOLNEGA OBNAŠANJA“
03 July 2009
Poročilo vlade Združenega kraljestva je označilo odkritje, da so iz najnižjih razredov osnovne šole izključili otroke zaradi „neprimernega spolnega obnašanja“, za zaskrbljujoče. Po poročanju Urada za standarde v vzgoji, otroških službah in spretnostih (OFSTED) je 14 šol od 69 anketiranih imelo tovrstne probleme že s tako majhnimi - štiriletnimi otroki. Poročilo omenja, da so se otroci „neprimerno“ dotikali drugih otrok in uporabljali „spolno slikovito govorico“. Drugi prestopki so bili preklinjanje, napadanje osebja in metanje pohištva.
Preberite več...
 
PERUJSKA VLADA OPUSTILA PREISKOVANJE MNOŽIČNE NASILNE STERILIZACIJE DOMORODK
28 June 2009
Perujska vlada se je odločila, da bo ustavila preiskavo zoper nekdanje zdravstvene delavce za tisoče prisilnih sterilizacij,ki so jih izvedli v poznih 90-ih letih pod predsednikom Albertom Fujimorijem. Organizacije za človekove pravice so natančno dokumentirale dokaze, da so ženske med izvajanjem programa fizično silili, jim grozili, jih prevarali in jih zvabljali z ekonomskimi ugodnostmi. S pomočjo UNFPA, Sklada za prebivalstvo pri Združenih narodih, so samo v letih 1997 in 1998 sterilizirali skupaj okrog 400.000 Perujk.
Preberite več...
 
KAR NAPREJ MISLIM NA TO: UBILI SO NAJINEGA OTROKA, PRAVI BIOLOŠKA MATI.
28 June 2009
Britanski par je nedavno izgubil svoj zadnji IVF zarodek, ki so ga po pomoti vsadili v drugo žensko, ki je otroka splavila, ko je ugotovila, da ni njen. Par, Paul in Deborah – priimka nista hotela dati v javnost – imata šest let starega sina,ki je bil spočet z IVF. Hotela sta zanj še brata ali sestro, vendar menita, da zdaj ne bosta mogla več spočeti otroka. "V manj kot desetih sekundah", je dejala Deborah, "se je sesul najin čudoviti svet, ko nama je stopil pred naju višji embriolog in rekel: ''Žal vama moram povedati, toda v laboratoriju se je zgodila nesreča. Vaš zarodek je bil uničen.''
Preberite več...
 
LEVI'S BO DAL NA KAVBOJKE TRAK Z REKLAMO ZA ISTOSPOLNE „POROKE“
09 June 2009
Levi Strauss & Co., izdelovalec kavbojk, ki je že dolgo vodja korporacijske podpore gibanja homoseksualnih aktivistov, je nastopil z novo tržno potezo, ki bo kupcem njihovih izdelkov omogočila izražanje podpore istospolni "poroki“. Trgovine v lasti družbe v New Yorku, Los Angelesu, Chicagu in San Franciscu bodo v poletni seriji predstavljali kavbojke in srajce okrašene z „belo pentljo za enakost“, simbolom,ki pomeni podporo homoseksualni „poroki“.
Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 46 - 54 od 172

(C) 2006-2008 Šola za življenje, izdelava Tomyco d.o.o.