Obvestila

Odkrij deželo življenja - delavnice priprave otrok na puberteto  (ločeno fantje, deklice) bodo 27.septembra 2014 v Mostah pri Komendi. Prijave oz. več informacij: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript  Lepo vabljeni!

Prijava

Za pisanje na forum se morate najprej registrirati in nato prijaviti. Registracija je lahko anonimna, lahko uporabite izmišljene podatke.

Ste pozabili geslo?
Osnovna stran arrow More in Najnovejse Novice...
More in Najnovejse Novice...
 

Stotisoči protestirali proti liberalizaciji splava v Madridu
01 November 2009
Množica španskih državljanov za življenje je zbudila pozornost naslovnic mednarodnih časnikov v soboto, 17. oktobra, po pohodu v prestolnico v znamenje protesta proti načrtovanemu popuščanju zakonodaje o splavu. Ocene o številu udeleženih so različne, CNN in The New York Times govorita preprosto o tisočih ali desettisočih. The Christian post pa poroča, da je madridska regionalna vlada ocenila število udeležencev na 1,2 milijona, predstavnik ene izmed organizacij za življenje pa je govoril o poldrugem milijonu ljudi.
Preberite več...
 
Pojmovanje družine nov poligon za politični boj
24 October 2009
00Predlagani družinski zakonik je protinaraven: če bomo pristali na to, da je družina zgolj skupnost otroka z odraslim in da lahko otroka posvojijo tudi istospolno usmerjeni, bomo družini zadali nov usoden udarec, otroci pa bodo postali sredstvo zadovoljevanja želja in potreb istospolno usmerjenih.

Tako se je včeraj glasil najpogostejši poudarek na predstavitvi mnenj o predlaganem družinskem zakoniku, ki je vsakič znova žel glasno odobravanje prisotnih.

Preberite več...
 
DOMINIKANSKA REPUBLIKA SPREJELA POPOLNO PREPOVED SPLAVA
07 October 2009
Konec septembra so zakonodajalci v Dominikanski republiki dokončno odobrili ustavno spremembo "za življenje" kljub divjemu kritiziranju in pritisku agencij Združenih narodov ter zagovornikovo splava, da bi preprečili ta ukrep.

Narodna skupščina Dominikanske republike je zlahka ratificirala revizijo 30. člena ustave ob glasovanju s 128 glasovi za in 32 glasovi proti. Člen se zdaj glasi, da „je pravica do življenja sveta /neprekršljiva/ od spočetja do smrti“.

Preberite več...
 
Reforma 25 let starega zakona o splavu
06 October 2009
Španska levosredinska vlada je sprejela sklep o reformi zakona o splavu, ki na tem področju napoveduje korenite spremembe. Poleg drugih novosti zakon predvideva predvsem liberalizacijo dosedanjih pravil, ki so splav dovoljevala le v primeru posilstva, genetskih napak pri zarodku in nevarnosti za zdravje nosečnice.

Koalicija pod vodstvom premierja Joséja Luisa Zapatera je predlog reforme sprejela navkljub ostremu nasprotovanju opozicijskih strank ter predstavnikov Rimskokatoliške cerkve.

Preberite več...
 
Na Poljskem zakon o kemični kastraciji pedofilov
25 September 2009
Zakon prepoveduje kakršenkoli poskus opravičevanja pedofilije in kakršnekoli trditve, da spolni odnosi med odraslimi in otroci niso škodljivi. Na Poljskem vsako leto zabeležijo okoli 700 primerov pedofilije. Zakon je podprlo 400 poslancev v 460-članskem spodnjem domu parlamenta, eden je bil proti, dva poslanca pa sta se glasovanja vzdržala.
Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 37 - 45 od 172

(C) 2006-2008 Šola za življenje, izdelava Tomyco d.o.o.