Obvestila

Odkrij deželo življenja - delavnice priprave otrok na puberteto  (ločeno fantje, deklice) bodo 27.septembra 2014 v Mostah pri Komendi. Prijave oz. več informacij: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript  Lepo vabljeni!

Prijava

Za pisanje na forum se morate najprej registrirati in nato prijaviti. Registracija je lahko anonimna, lahko uporabite izmišljene podatke.

Ste pozabili geslo?
Osnovna stran arrow More in Najnovejse Novice...
More in Najnovejse Novice...
 

Američani množično pomahali papežu v slovo
21 April 2008
Papež Benedikt XVI. se je od ZDA poslovil z mašo pred več kot 60.000 ljudmi na newyorškem stadionu bejzbolskega moštva Yankees. "Spoštovati je treba neodtujljivo dostojanstvo in pravico do življenja, ki jo ima vsak moški, ženska, otrok in tudi najbolj nemočno bitje - nerojen otrok v materinem telesu." je poudaril med sv. mašo na stadionu.
Preberite več...
 
Papež iz oči v oči z žrtvami spolnih zlorab
20 April 2008
V washingtonsko kapelico je bila na srečanje s poglavarjem Rimskokatoliške cerkve povabljena skupina ljudi, ki so v preteklosti prestali zlorabe duhovnikov. "S svetim očetom so molili, nato pa je papež prisluhnil njihovim osebnim zgodbam in jih hrabril," je dejal predstavnik papeža Federico Lombardi. "Povedal sem mu, da je njegovo duhovščino okužil rak, zato mora nekaj narediti, da ga ozdravi," je dejal Bernie McDaid, eden izmed udeležencev srečanja, in dodal, da ima tokrat res občutek, da se bo Cerkev lotila tega vprašanja.
Preberite več...
 
Pravica do splava
15 April 2008
Parlamentarna skupščina Sveta Evrope bo sredi aprila glasovala o dokumentu, ki na vse države članice – teh je 47 – naslavlja pobudo, naj dekriminalizirajo splav in zagotovijo ženskam učinkovito in neovirano uresničevanje »pravice do splava«. Na svetu je na leto opravljenih med 40 in 80 milijoni splavov, v Sloveniji pa je bilo v zadnjega četrt stoletja na ta ali oni način opravljenih vsaj 400.000 splavov, je v zadnji številki Naše družine zapisal moralni teolog dr. Tadej Strehovec.
Preberite več...
 
Materinski dan
26 March 2008
Vseh mam v Sloveniji je približno 670 tisoč. Med ženskami, starejšimi od 40 let, materinstva ne doživi približno vsaka deseta. V zadnjih letih postane prvič mama letno malo manj kot 9 tisoč žensk. Med ženskami, starejšimi od 40 let, materinstva ni doživela približno vsaka deseta. Vloga mater se je močno spremenila. Še pred 50 leti je bilo več kot polovico mater v Sloveniji doma, da so skrbele za družino in gospodinjstvo, danes pa sodijo slovenske matere v primerjavi z materami drugih držav članic EU med nadpovprečno delovno aktivne.
Preberite več...
 
Homoseksualnost ne ustreza moralnim načelom ukrajinske družbe
13 March 2008
Odbor ukrajinskega parlamenta poziva k ustavitvi populariziranja homoseksualnosti, ki je postala tako zelo očitna značilnost družb zahodne Evrope in Severne Amerike. Odbor za zadeve svobode govora pravi, da mora država nasprotovati naraščajočemu promoviranju in priporočanju „homoseksualnosti, lesbijstva in drugih spolnih perverznosti, ki ne ustrezajo moralnim načelom ukrajinske družbe“. Poročilo tega odbora pravi: „Propaganda in širjenje homoseksualnosti v deželi predstavlja grožnjo narodni varnosti,
Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 82 - 90 od 172

(C) 2006-2008 Šola za življenje, izdelava Tomyco d.o.o.