Obvestila

Odkrij deželo življenja - delavnice priprave otrok na puberteto  (ločeno fantje, deklice) bodo 27.septembra 2014 v Mostah pri Komendi. Prijave oz. več informacij: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript  Lepo vabljeni!

Prijava

Za pisanje na forum se morate najprej registrirati in nato prijaviti. Registracija je lahko anonimna, lahko uporabite izmišljene podatke.

Ste pozabili geslo?
Osnovna stran arrow More in Najnovejse Novice... arrow KO SE ISTOSPOLNI "POROČIJO": 8 LETNEMU SINU JE POTREBNO SPREMENITI SPOL!?
KO SE ISTOSPOLNI "POROČIJO": 8 LETNEMU SINU JE POTREBNO SPREMENITI SPOL!?
11 October 2011
Iz Kalifornije prihajajo novice o še enem socialnem eksperimentu na otrocih. Dve lezbijki Pauline Moreno in Debra Lobel sta "poročeni" že od leta 1990 in imata sina, ki je z osmimi leti pričel s hormonsko terapijo za spremembo spola. Lezbijki zatrjujeta, da si želi spremeniti spol in da ga je potrebno zdraviti. Družba brez temeljnih vrednot in brez spoštovanja otrok postaja prava anarhija. 11 letni sin se "zdravi" že tri leta

Lezbična starša danes 11 letnega dečka že tri leta izvajata t.i. "zdravljenje" otroka in ga s pomočjo hormonov spreminjata v deklico. Razlog je njun "občutek", da si želi spremeniti spol. Thomas Lobel, ki sta ga lezbijki preimenovali v Tammy, je pred tremi leti odšel na zdravljenje na kontroverzno zdravljenje v Berkeley v Kaliforniji, kjer so zdravniki ustavili hormonske spremembe, ki so značilne za odraščajoče fante.

Lezbijke težko vzpostavijo odnos z moškimi

Znano je, da imajo lahko lezbični pari, ki posvojijo fantke, velike težave pri njihovi vzgoji. Življenje odraščajočega fanta lahko za lezbično skupnost predstavlja veliko preizkušnjo. Zato ni nenavadno, da lezbijke običajno posvojijo deklice in ne fantov, ker jih zaradi svojega življenjskega stila težje spremljajo. Lezbijke ne bi bile zaradi različnih razlogov sposobne vzpostavljati celovitih odnosov z odraslimi moškimi. Podobno naj bi veljalo tudi za odraščajoče fante, ki v takšnih skupnostih pogrešajo moški lik, ki ga lezbijke nikakor ne morejo dati.

V Sloveniji nas čakajo posvojitve otrok v lezbične skupnosti

V Sloveniji bomo v primeru sprejema kontraverznega družinskega zakonika vzpostavili razmere, ko bodo geji in lezbijke posvojili otroke. S tem pa bomo na zakonodajnem področju odprli vrata novim socialnim eksperimentom, v katerih bodo največje žrtve predvsem otroci, ki bodo s sodnimi odločbami "obsojeni" na življenje brez očeta oz. matere.

Vir: 24KUL.si

 
< Nazaj   Naprej >

(C) 2006-2008 Šola za življenje, izdelava Tomyco d.o.o.