Obvestila

Odkrij deželo življenja - delavnice priprave otrok na puberteto  (ločeno fantje, deklice) bodo 27.septembra 2014 v Mostah pri Komendi. Prijave oz. več informacij: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript  Lepo vabljeni!

Prijava

Za pisanje na forum se morate najprej registrirati in nato prijaviti. Registracija je lahko anonimna, lahko uporabite izmišljene podatke.

Ste pozabili geslo?
Osnovna stran arrow More in Najnovejse Novice... arrow 75 % SPOLNO AKTIVNIH HOMOSEKSUALCEV PRENAŠA HUMANI PAPILOMA VIRUS (HPV) PRAVI ŠTUDIJA
75 % SPOLNO AKTIVNIH HOMOSEKSUALCEV PRENAŠA HUMANI PAPILOMA VIRUS (HPV) PRAVI ŠTUDIJA
07 December 2010
Europa Press poroča, da predhodni rezultati španske študije o spolno aktivnih homoseksualcih kažejo, da jih 75 % prenaša virus HPV.

Študija, ki že več mesecev sledii spolno aktivne homoseksualce, ki običajno uporabljajo kondome, je pri 75 odstotkih anketiranih ugotovila predhodno okužbo s HPV.

Število je po mnenju Europa Press, ki poroča o 30 % okuženih s HPV, več kot 2-krat večje od povprečja pri mladih Špancih.

Menijo, da HPV, ki ima na stotine oblik, povzroča raka na materničnem vratu in na penisu. Je tudi znanilec tveganja, da se nalezeš virusa Human Immunodeficiency Virus (HIV), ki naj bi povzročal aids.

Kakor je LifeSiteNews že poročal, je za spolno aktiven homoseksualce veliko bolj verjetno, da se nalezejo različnih bolezni, ki povzročijo pohabljenost/ohromelost, med njimi aidsa, hepatitisa, sifilisa in vnetja srčne opne. Visoka stopnja nalezljiivh bolezni med homoseksualcih je povezana z visoko stopnjo 'svobodnih' sponih odnošajev. Po nekaterih študijah imajo homoseksualci ocenjeno število življenjskih spolnih partnerjev, ki gre tudi v stotine.

Visoko število okužbe s HIV med homoseksualci je ameriško ministrstvo za ?zdravje in človeške usluge? /Department of Health and Human Services/ napeljalo na to, da je po letu 1977 moškim, ki spono občujejo z moškimi, prepovedalo darovati kri.

Vir: LifeSiteNews.com

 
< Nazaj   Naprej >

(C) 2006-2008 Šola za življenje, izdelava Tomyco d.o.o.