Obvestila

Odkrij deželo življenja - delavnice priprave otrok na puberteto  (ločeno fantje, deklice) bodo 27.septembra 2014 v Mostah pri Komendi. Prijave oz. več informacij: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript  Lepo vabljeni!

Prijava

Za pisanje na forum se morate najprej registrirati in nato prijaviti. Registracija je lahko anonimna, lahko uporabite izmišljene podatke.

Ste pozabili geslo?
Osnovna stran arrow Več ... Aktualno... arrow 16-letni pop zvezdnik Justin Bieber: splav je, kakor da bi ubili otroka
16-letni pop zvezdnik Justin Bieber: splav je, kakor da bi ubili otroka
28 February 2011
V pogovoru, ki bo kmalu objavljen, je rolling stone Justin Bieber, idol najstnikov razkril, da ima nekaj skupnega z rastočim številom mladih v Združenih državah: zagovarja življenje.

'V resnici nisem prepričan v splav,' je povedal urednici člankov Vanessi Grigoriadis. 'To je tako, kakor da bi ubili otroka.'

Ko so ga vprašali, ali nasprotuje splavu tudi v primeru posilstva, je mladi pevec odvrnil: 'Hm. Menim, da je to zares žalostno, toda vse se zgodi z razlogom. No, nisem bil v takem položaju, zato o tem ne bi mogel soditi.

Prepričanje po rodu Kanadčana Bieberja očitno nima nič skupnega s strankarsko politiko, saj je na vprašanje, koga bo podprl, ko bo dovolj star, da bo lahko volil, razkril: 'Ne razumem se na stranke. Ampak vse, kar imajo v Koreji, je slabo.' Erik Whittington pri organizaciji za življenje Rock for Life je dejal, da so Bieberjeve besede pomembna novica, saj ima velikanski vpliv na mlade.

Obenem pa postavlja pod vprašaj Bieberjevo izmikanje ob vprašanju posilstva. 'Justin, mislim, da si rekel, da je kakor bi ubil otroka. Če je tako, v čem je potem težava? Čemu obotavljanje' Kako to, da je prav soditi druge položaje, tega pa ne?' Bieber je tudi dejal, naj njegovi mladi navdušenci počakajo s spolnostjo. 'Mislim, da je bolje, da spolno ne občujete z nekom, če ga ne ljubite. … Mislim, da pač počakate na človeka, … v katerega ste zaljubljeni.'

V nedavnem pogovoru za Catholic Online je Justinova mama Pattie Mallette povedala, da je 'Justina vzgajala v veri' in da je njen sin obiskoval katoliško šolo. Nekdanja katoličanka Mallettova se opredeljuje za nekonfesionalno kristjano. Krščanske oboževalce svojega sina je prosila, naj molijo za mladega pevca, ki je šinil v zvezdništvo pri zreli starosti 15 let potem, ko je s svojo pesmijo prišel na 12. mesto na kanadskih vročih 100 in je zabavno industrijo imenovala temni posli. Molim, da bi bil Justin obvarovan skušnjav te industrije,' je dejala mama.

Mladostnost ameriškega gibanja za življenje – letošnji pohod za življenje v Washingtonu, je veliko svojega obsega dolgoval vojski mladih ljudi – so opazili tudi voditelji lobija za splav. 'Pomislila sem, moj Bog, kako so mladi. Toliko jih je in tako mladi so,' je vzkliknila lani ob gledanju pohoda ameriška predsednica NARAL za izbiro Nancy Keenan

Vir: LifeSiteNews.com

 
< Nazaj   Naprej >

(C) 2006-2008 Šola za življenje, izdelava Tomyco d.o.o.